avatar

Curs-taller amb l’Hugo Rodriguez

Ja tenim data per el curs amb l’Hugo Rodriguez. Falta concretar el temari, però anirà sobre el RAW en especial i com aconseguir una copia de qualitat, des de la presa, passant per l’edició i finalment la impresió.

Definitivament serà el dia 30 de juny, dissabte, al Museu Arxiu de VIlassar de Dalt i el preu serà al voltant de 70 euros amb dinar inclós al Restaurant Les Sedes (falta acabar de concretar)

Un cop estigui concretat i fet el poster ho anunciarem degudament, en aquesta i d’altres pàgines de fotografia.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Curs-taller amb l’Hugo Rodriguez”

  1. Molt interessants aquestes iniciatives, això de ser autodidacte te els seus inconvenients, em pot interessar molt aquest seminari, entenc que nomes es d’un dia (dissabte), i m’agradaria conèixer el nivell, i si serà obert per a tothom.

    Gràcies, Pep.

  2. Perdona Pep però no habia vist el comentari. Només dura un dia, el dissabte, com dius. El nivell digem-ne que mitjà, encara que l’Hugo farà de més o de menys segons el nivell que vegi en els assistens, cal tindre però els conceptes basics molt clars, vull dir que no s’explicarà res de fotografia general que no estigui en el temari.
    Està obert a tothom i l’Hugo es un molt bon mestre i ho explica tot d’una manera molt senzilla i entenedora.
    Si t’animes en veiem al curs, salutacions.