avatar

Visita als Jardins Mar i Murtra

Jardins Mar i Murtra, Blanes

Pel proper dissabte 9 de juny us proposem una sortida als Jardins Mar i Murtra de Blanes. La idea es que tothom que vulgui venir amb nosaltres sigui a la porta dels jardins a les 5 de la tarda, armat amb càmera, trípode (o no) i ganes de fer bones fotos de les flors, plantes i cactus que formen part de la magnífica col·lecció Mar i Murtra.

Pels que no conegueu l’indret, es tracta d’uns jardins creats als anys 20 per Karl Faust, un alemany resident a Barcelona que es va enamorar de la Costa Brava, per la construcció dels quals va recorrer als millors botànics de l’època.

Els Jardins Mar i Murtra es consideren el millor jardí botànic mediterrani d’Europa, amb prop de 4.000 espècies vegetals. A més, té unes magnifiques vistes sobre el Mediterrani.

Ja ho sabeu, dissabte 9 de juny a les 5 de la tarda als Jardins mar i Murtra!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.