avatar

Nova tecnologia de sensor digital de Kodak

Nova tecnologia de sensor de Kodak

Kodak Image Sensor Solutions ha anunciat una nova distribució i ruta de processament de matriu de filtres de color (CFA) que seria una alternativa al habitual patró Bayer, que hauria de donar sensibilitats més elevades. Aquesta nova distribució inclou un pixel “pancromàtic” (monocrom) a cada píxel de color (vermell, verd o blau) i s’han proposat tres distribucions diferents.

Kodak ISS presenta aquest nou sistema de sensor com una tecnologia aplicable a qualsevol sensor, independentment del seu tamany, nombre de píxels o tipus (CCD o CMOS). Kodak assegura que es poden obtenir increments de la sensibilitat de l’ordre de un o dos pasos.

El desaventatge d’aquesta solució seria la perdua de resolució del color, que es redueix a un quart de la del sensor Bayer tradicional.

trobareu més informació en aquest enllaç (en anglés).

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.