avatar

Fem fotos a tota vela!

El vaixell escola Mircea

Des d’el dijous 12 fins al diumenge 14 teniu l’oportunitat d’explorar un tema fotogràficament molt atractiu i poc freqüent: els grans vaixells de vela. Durant aquests quatre dies al port de Barcelona s’hi concentraran 35 dels velers més grans del món.Hi trobareu vaixells magnífics com el vaixell escola rus Mir, amb 200 tripulants; el vaixell escola de Rumania Mircea, amb 270 tripulants; el Guayas de l’Ecuador; el Stad Amsterdam d’Holanda i el més antic, l’Osla Ebusitana, de l’any 1856. Aquests i altres vaixells es podran visitar durant els dies 13 i 14 de juliol.

La tarda del divendres 13 els quasi dos mil tripulants dels velers desfilaran des del Portal de la Pau, acompanyats de grups que animaran el recorregut.

Dissabte es celebraràn competicions de rem per a les tripulacions, organitzades per la Federació de Rem, el Club Marítim i el Consorci El Far.

Diumenge els velers participants a la Regata Grans Velers 2007 Mediterrània navegaran davant les platges de Barcelona, des de la bocana del port fins a les platges del Fòrum, i a una distància d’uns 500 metres de la costa.

Finalment, els vaixells salparan rumb nord, i alguns d’ells atracaran al port nàutic de Palamós per després continuar cap a Toulon (França).

Ja ho sabeu: prepareu les càmeres, afermeu els obencs, repasseu els estais i els acolladors i poseu proa cap al port de Barcelona!

font: barcelonaphotobloggers

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.