avatar

Eugenio Recuenco, un fotògraf recomanat

desembarcofinal.jpg

Sovint moltes de les noticies que apareixen en portada son purament tècniques. Noves cameres o sensors, materials nous. Volem que també sigui un lloc on recomanar, on homenatjar a la nostra manera als qui, per la seva obra o per qualsevol aspecte a destacar, tinguin el do de motivar-nos i fer-nos sentir que això de la fotografia es quelcom mes que una afecció.

Així es com ho farem amb l’Eugenio Recuento, un dels fotògrafs de moda mes reconeguts i prestigiosos del mon.

Afincat a Madrid, es un del favorits dels directors d’art i creatius publicitaris. El seu estic cinematogràfic i la seva creativitat li han fet guanyar molts premis i portar a terme moltes de les campanyes de publicitat de prestigioses marques.

Aquí podeu veure a la seva pàgina i aquí un portfoli (potser mes senzill de veure) de Gianfranco Meza, el seu representant.

Val la pena que hi feu un cop d’ull, no us ho podeu perdre.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.