avatar

Èxit del curs “Los secretos del RAW” amb Hugo Rodríguez

El passat dissabte 30 de juny va tenir lloc el curs “Los secretos del RAW”, impartit per Hugo Rodríguez i organitzat per l’associació CEIF. El curs va tenir un gran èxit, amb un ple total de les places previstes.

Seguint el programa previst, l’Hugo va explicar amb tot detall els conceptes fonamentals pel tractament de les imatges en format RAW, per tal d’obtenir el màxim rendiment i qualitat fotogràfica de les actuals càmeres digitals.

Des d’el CEIF agraïm a l’Hugo Rodríguez la seva inestimable col·laboració i als assistents la seva amabilitat, entusiasme i benevolència. La nostra intenció es continuar organitzant cursos de forma regular, en la mida de les nostres possibilitats, sempre buscant temàtiques de contingut atractiu i amb poca oferta al mercat.

Gràcies a tots!

Curs “Los Secretos del RAW” amb l’Hugo RodríguezCurs “Los Secretos del RAW” amb l’Hugo RodríguezCurs “Los Secretos del RAW” amb l’Hugo RodríguezCurs “Los Secretos del RAW” amb l’Hugo RodríguezCurs “Los Secretos del RAW” amb l’Hugo Rodríguez, el café del matí.Curs “Los Secretos del RAW” amb l’Hugo Rodríguez, el café del matí.Curs “Los Secretos del RAW” amb l’Hugo Rodríguez, el dinar.Curs “Los Secretos del RAW” amb l’Hugo Rodríguez, el dinar.Curs “Los Secretos del RAW” amb l’Hugo Rodríguez, el dinar.Curs “Los Secretos del RAW” amb l’Hugo Rodríguez

No deixeu de visitar la galeria de panoràmiques!

http://www.espaifotografic.cat/wp/wp-content/uploads/2007/07/PurePlayer.swf

Panoràmica 1Panoràmica 2Panoràmica 3Panoràmica 4Panoràmica 5

Per veure la panoràmica a pantalla complerta, feu clic a l’icona icona de pantalla complertade la barra de control.

panoràmiques esfèriques realitzades per fotopanoramic.com

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.