avatar

L’odissea d’una mare

A mother’s journey, Renée C. Byer

Potser una de les formes més essencials de la fotografia és aquella que documenta els fets i l’entorn de l’activitat humana. Registrar i, en conseqüència, compartir, els moments de gloria, de feblesa, d’alegria, d’èxit o de fracàs de l’eser humà és present en totes les formes d’expressió de l’art des del seus mateixos orígens i la fotografia no se n’escapa. En aquest sentit, ens atrevim a recomanar-vos la visita d’aquesta web. Sí us hem d’advertir que les imatges que s’hi mostren son fortes, directes, d’una sinceritat esgarrifosa i tot. És el relat gràfic del viatge, l’odissea, d’una mare, Cyndie French, que acompanya el seu fill Dereck en la malaltia, un càncer terminal, fins al moment final.

Aquest reportatge fotogràfic, obra de la fotógrafa Renée C. Bayer, ha guanyat el premi Pulitzer 2007 en la categoria “Feature Photography”.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “L’odissea d’una mare”

  1. Reportatge amb el premi merescut. Algunes fotos esgarrifen, és cert…