avatar

Nou paper Hahnemuhle Fine Art Baryta

Hahnemuhle Fine Art Baryta

Hahnemuhle Fine Art Baryta és el substitut dels papers baritats tradicionals del laboratori fotogràfic químic. Aquest nou paper te un recobriment de sulfat de bari que dona la lluentor, l’elevat valor de Dmax, l’amplia gama tonal tant en color com en blanc i negre i la gran definició dels papers baritats tradicionals.

Hahnemuhle presentara les primeres mostres del “FineArt Baryta 325″, fet 100% de celulosa amb superficie ultra-suau i amb un gramatge de 325gsm, al les properes fires fotogràfiques: Sonimagphoto a Barcelona, “Salon de la Photo” a Paris, “Imaging Expo” a Shanghai i “PhotoPlus International” a New York. El llançament del Hahnemuhle Fine Art Baryta al mercat es preveu per la tardor del 2007.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.