avatar

Un nou invent per netejar sensors

http://www.youtube.com/v/zoWLoz4JKZI

Es tracta de una mena de barnís que al secar es pot treure com si fos una pelicula enganxada al sensor, al treure’l s’endú totes les particules que hi pugui haber. Sembla un mètode bastant expeditiu, s’ha de ser bastant cuidadós a l’hora de treure’l un cop sec.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Un nou invent per netejar sensors”

  1. Renoi……….la veritat és que encara tinc els pèls de punta després de veure aquestes imatges…quin patir.
    No dubto de l’efectivitat i bons resultats del mètode, però crec que és molt delicat i no permet cap error, cal tenir un bon pols i, sobretot, procurar que el vernís surti enter sense en quedi cap partícula enganxada per petita que sigui.
    Molt exposat.