avatar

Nikon presenta les seves noves càmeres: D3 i D300

Nikon D3 i D300

Una noticia esperada des de fa temps pels seguidors de la marca. Finalment, Nikon ha fet oficial la presentació de les seves noves “joguines” digitals. A destacar la Nikon D3 com a primera incursió del fabricant en el terreny de les “full-frame”, fins ara governat per Canon. No cal dir que la llista de prestacions i característiques tècniques de qualsevol de les dues càmeres és força impressionant.

Pels interessats en aquestes qüestions, hi trobareu amplia informació en les webs habituals. Entre d’altres, podeu consultar backfocus (D3, D300), caborian o dpreview (D3, D300)

A més de les noves càmeres, Nikon també anuncia l’inici de la fabricació de cinc nous objectius: AF-S Nikkor 14-24 mm f/2,8 G ED, AF-S Nikkor 24-70 mm f/2,8 G ED, AF-S VR Nikkor 400 mm f/2,8 G ED, AF-S VR Nikkor 500 mm f/4 G ED y AF-S VR Nikkor 600 mm f/4 G ED.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.