avatar

Cobreix les parets de foto

blockposters.com

A ningú se li escapa que fer ampliar una foto fins a un tamany que es pugui dir “pòster”, o inclús arrivar a cobrir una paret, pot resultar una mica car. Doncs bé, hi ha una alternativa econòmica: dividir la copia en seccions més petites, que podem imprimir amb la nostra impressora habitual, i muntar el pòster final ajuntant totes les peces. Evidentment, això ho podem fer amb paciència, llapiç, paper i uns quans càlculs. Però encara hi ha un camí més senzill: blockposters.com.

Aquesta web ens ofereix, gratuïtament, la possibilitat de fer el procés automàtic en tres senzills passos: pujar la imatge a la web, triar el tamany de les peces que han de formar el pòster i, finalment, descarregar les peces finals en format PDF, llestes per imprimir-les i enganxar-les.

Ja ho sabeu, empapera que fa fort!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.