avatar

XX Rotllo fotogràfic a Martorell

El Patronat Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Martorell i Club Cine Foto de Martorell anuncia la 20na edició del concurs “Rotllo Fotogràfic”. S’obre a tots els participants fins a un màxim de 150, tenint en compte l’ordre d’inscripció.

El lliurament del rotllo és el dia 7 d’octubre a la Casa de Cultura, carrer Santacana, 13, de 8.00 a 10 h. Els rotllos i el revelat han estat cedits per Porta Fotografia amb la col·laboració de Fuji. La pel·lícula ha de ser de pas universal de 24 x 36 i només concursen els sis primers fotogrames impressionats. Hi ha la possibilitat d’utilització de càmera digital, per a la qual es facilitarà la targeta digital segons la normativa vigent.

Les fotografies han de ser fetes a Martorell. Les sis fotos han de ser de tres temes obligats que decideix l’organització.

La recepció dels rotllos es farà al Porta Fotografia, c/ Santacana, 7, el mateix dia 7 d’octubre fins a les 13.00 h.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.