avatar

“En Obres”, exposició fotogràfica de L’AFA

Una de les característiques de l’autor fotogràfic és no aturar-se mai en allò que està fent, estudiant sempre com millorar la seva tècnica i, per això, ha d’estar a l’aguait de nous materials, noves prestacions tecnològiques, provant diferents estils, buscant enfocs més agosarats, tastant noves textures, jugant amb enquadraments impossibles. Intentant estar sempre en constant construcció del seu propi estil. Sempre s’ha d’estar en obres.

Aquests treball d’aprenentatge, de construcció, ha de donar resultats, s’ha de materialitzar. Això es fa en obres fotogràfiques com les que podem veure avui en aquesta sala i que han de servir per palpar si hem aconseguit allò que preteníem. Aquesta nova informació ha de servir per posar en marxa altre cop tot el mecanisme de millora artística.

L’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar (AFA) presenta en aquesta ocasió el treball de només 13 components de la seva entitat, amb la intenció, però, de donar a conèixer en posteriors edicions d’aquesta mostra col·lectiva la resta d’associats que també estan fent fotografia. Podreu visitar l’exposición del 5 al 28 d’octubre al Centre Cultural Calisay. Les obres d’aquesta col·lectiva són de:

 • Xavier Asensio
 • Maria Teresa Bisbal
 • Miquel Casals
 • Raül Drechsel
 • Àngel Garcia
 • Enric Guaus
 • Isabel Martínez de Castro
 • Lluís Mir
 • Enric Pera
 • Francesc Petit
 • Xavi Salbanyà
 • Sussi Xiberta
 • David Casteñeda

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.