avatar

Galeries Flash per les vostres fotos

Galeries Flash per les vostres fotos
Potser en algún moment us ha vingut de gust fer una pàgina web per exhibir les vostres fotos. Potser, a més, us agradaria fer-ho de una manera més personal i atractiva que les que ens poden oferir llocs com Picasaweb o Flikr. Bé, tot té solució… i de vegades gratis!

En aquest article de la web numerof.com trobareu una magnífica selecció de galeries gratuïtes de imatges fetes amb Flash que podeu incorporar lliurement a la vostra web. L’us de les galeries és força senzill, ja que, en el pitjor dels casos, només cal crear o modificar un fitxer XML.

Algunes d’aquestes galeries permeten la integració amb Flikr o Picasaweb i totes son visualment molt atractives, simulant polaroids de les fotos a sobre d’una taula, llibres que es poden fullejar pàgina a pàgina o panells de fotos que suren suspeses a l’espai.

Ja ho sabeu, a triar la vostra galeria!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.