avatar

Matt Stuart, fotògraf de la serendipia

Matt Stuart

Serendipia és una paraula tant bonica com infreqüent que vol dir més o menys “l’efecte pel qual accidentalment es fà un descobriment afortunat mentre es buscava quelcom completament diferent”. En aquest sentit, el dels descobriments accidentals i molt afortunats, us recomanem la visita a la web d’aquest fotògraf, Matt Stuart.

Quan hageu contemplat les seves fotografies, que sense remei un robaran un somriure o inclús algun esclat de riure, de ben segur us preguntareu si en Matt Stuart no ha estat tocat per la gràcia d’alguna divinitat i és una de les persones amb més serendipia del mon. Al menys, fotogràficament parlant.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Matt Stuart, fotògraf de la serendipia”

  1. Certament les fotografies de Mat Stuart son magnifiques. El primer cop que vaig veure el seu treball em vaig quedar al•lucinat amb la tremenda capacitat per captar el moment just i per veure composicions impossibles amb grans dosis d’humor al carrer.
    El vaig conèixer a la web: http://www.in-public.com/ , on, al igual que ell hi han una colla de “street photographers” , com son: Richard Bramm, David Gibson, Nils Jorgensen, Andy Morley-Hall i Nick Turpin, entre d’altres, amb la mateixa capacitat per captar magnífics moments.
    Si us agrada la fotografia de carrer, in-public.com es visita casi obligada.
    Salutacions.

    Pd: com es possible que molts de vosaltres ja la conegueu aquesta web, us prego que em perdoneu aquest atac d’efusivitat al recomanar-la, però es que con ja fa dies que no la visito, al veure les imatges d’en Mat, m’he emocionat. :)