avatar

Noves òptiques de Canon

Canon EF 200mm f/2L IS USM i EF 800mm f/5.6L IS USM

Canon anuncia noves òptiques de categoria professional. Concretament, dos teleobjectius: EF 200mm f/2L IS USM y EF 800mm f/5.6L IS USM. Segons el fabricant, es presentaran els prototipus a la fira PhotoPlus Expo de Nova York.

El nou Canon EF 200mm f/2L IS USM incorpora un estabilitzador de alt rendiment i elements de fluorita per corregir les aberracions cromàtiques i aconseguir el màxim contrast i resolució. La seva gran lluminositat l’orienta al retrat i la fotografia d’esports en interiors.

Per altra banda, el Canon EF 800mm f/5.6L IS USM serà el sustitut de l¡actual EF 600mm f/4L IS USM com el teleobjetiu extrallarg preferit pels fotoperiodístes y fotògrafs esportius.

Es desconeix quan arribaran les noves òptiques al mercat i quin serà el seu preu final.

Llegit a backfocus

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.