avatar

Olympus E-3, l’esperada

Olympus E-3Finalment, després de tota l’expectació, la llarga espera per la successora de la Olympus E-1 s’ha acabat. Olympus ha presentat oficialment la flamant E-3. Amb un sensor CMOS de 10,1 Mpixels, en aquesta nova càmera destaquen característiques novedoses com un rapidíssim sistema d’autofocus per capes amb un total de 44 punts, gestió millorada del soroll i un estabilitzador d’imatge que, segons el fabricant, equival a una millora de fins a 5EV.

A més, Olympus acompanya la nouvinguda càmera amb un renovat assortiment d’òptiques: ZUIKO DIGITAL ED 12-60mm, ZUIKO DIGITAL ED 50-200mm, ZUIKO DIGITAL ED 14-35mm, ZUIKO DIGITAL ED 70-300mm i ZUIKO DIGITAL 2.0x Teleconverter EC-20

Com sempre, trobareu informació detallada a les webs especialitzades en tecnologia i equips fotogràfics, com dpreview, caborian o backfocus.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.