avatar

Strobist, tota una filosofía

Strobist s’està convertint en tota una filosofia. Per qui no estigui al cas, només es tracta d’aprofitar petits flaixos portàtils i sempre fora de la càmera, aprendre a dominar la llum i aconseguir fotografies amb un cert dramatisme.

En el vídeo podem veure una sessió d’aquest estil i els resultats que va aconseguint.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Hi ha una pàgina (Strobist) que parla d’aquesta tècnica, amb molta informació, dividida en dos apartats. L’un s’anomena Lighting 101 i t’ensenyen com has de fer per treure’t el flaix de sobre de la càmera i un altre anomenat On Assignment on es mostren imatges reals d’exemple i t’ensenyen quin a estat el procés de il·luminació de l’escena. Una pàgina totalment recomanable.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.