avatar

Erik Almas, un virtuós

fisherman-final.jpg

Un altre dels fotògrafs que ens es especialment grat de recomanar-vos. Es l’Erik Almas, un fotògraf que treballa en publicitat perquè li permet de fer sempre coses noves, nous reptes, no es conforma amb el que veu pel visor. Per aconseguir el que vol acostuma a utilitzar varies imatges mesclades, un fons, un pla intermig i el primer pla, que generalment es un retrat. Aquest concepte ens recorda alguns del pioners de la fotografia com Oscar G.Rejlander. En la imatge que veiem a dalt però a utilitzat més de 20 fotografies. Utilitza normalment càmera de plaques i digital per al retrat, i naturalment unes quantes hores de retoc al PS.

Disfruteu amb la web d’aquest gran creador d’imatges.

Aquí teniu un text on explica com ha elaborat la foto del pescador.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.