avatar

Chaplin visita Barcelona

Charles Chaplin com CharlotDel 18 de setembre fins al 23 de març de 2008, Charles Chaplin serà a Barcelona. Si més no, representat per la primera gran exposició que se li dedica al nostre país: “Chaplin en imatges”.

Gaire bé 300 documents, sobre tot fotografies, pòsters, material documental, fragments de pel·lícules, alguns inclús inèdits, expliquen l’història de Charles Chaplin -com actor i con a personatge públic- des de la creació de Charlot fins al final de la seva carrera.

“Chaplin en imatges” es una oportunitat per acostar-nos al que va ser un dels artistes cinematogràfics més cèlebres, influents i de major difusió mundial del segle XX.

L’exposició és al CaixaForum de Barcelona, Av. Marqués de Comillas 6-8 (veure mapa) fins al 23 de març de 2008.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.