avatar

El lumasol

post_1046.jpg Ara en diuen Lumasol, però només es tracta de la coneguda i antiga tècnica de dibuixar o pintar amb llum a la fotografia. Es molt senzilla la tècnica. Només s’ha de fer una llarga exposició i moure un punt de llum mentre l’objectiu es obert i així dibuixar o il·luminar el que convingui..

Julian Cash es un fotògraf americà que ha partir d’aquesta tècnica a realitzat la col·lecció Light painting (a Flickr) projectant llums de colors a sobre els models. Realment poden fer-se coses sense haver de recórrer a Sant Photoshop.

I un altre enllaç encara mes curiós, uns holandeses, han fotografiat a varis grafiters “pintant” però no amb sprays sinó amb leds. Han disparat un flash per captar el “pintor” i d’aquesta manera queda ell inmobil amb la seva firma a l’aire, però això no es tot, i aquí ve lo impactant, han utilitzat un total de 50 càmeres disposades en un cercle de 180º i aquest efecte es el que podem veure a PIPS:lab grafitis

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.