avatar

Fotoperiodisme a Catalunya 1976-2000

Fotoperiodisme a Catalunya 1976-2000

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha presentat l’exposició “Fotoperiodisme a Catalunya 1976-2000″. Es la segona part de l’exposició organitzada ara fa 17 anys.

En aquesta ocasió, s’apleguen més de 70 fotògrafs, no tots membres del Col·legi, que han aportat les seves imatges per assolir una xifra propera a les 200 fotografies que ofereixen una mostra de l’activitat del periodisme fotogràfic català de l’any 1976 al 2000. L’exposició està estructurada en quatre grans temes: els canvis revolucionaris a la tecnologia; fotoperiodistes catalans a zones de conflicte; Fotoperiodistes de la transició i Un futur incert, on es planteja l’incògnita del futur del fotoperiodisme a l’era digital.

L’exposició romandrà al Palau de la Virreina de Barcelona (veure mapa) fins al 20 de gener de 2008.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.