avatar

Chris Jordan, fotògraf de puzzles

Crani amb cigarreta (basat en una pintura de Vincent Van Gogh), Chris JordanNo és que en Chris Jordan faci fotos per el·laborar puzzles. Més aviat, és que les fotos d’aquest singular artista son en sí mateixes puzzles, o puzzles-collage, o… quelcom per l’estil però diferent.

Chris Jordan es un activista visual: les seves imatges, de grans dimensions, estan construïdes amb elements comuns, quotidians, amb relació directa amb la societat de consum: paquets de tabac, mòbils, peces d’ordinador, bosses de plàstic, etc. La seva obra ha estat exposada al Guggenheim de Nova York i a PhotoEspaña.

Podeu veure les seves creacions a la seva pàgina web.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Chris Jordan, fotògraf de puzzles”

  1. M’ha encantat l’obra d’aquest senyor. Molt recomanable.