avatar

Fotografia de muntanya, Jack Brauer

Monte Fitz Roy (Argentina) per Jack BrauerDe entre totes les possibles branques en que pot derivar la creació fotogràfica, la del paisatgisme és potser una de les més comuns i populars. Això no vol dir de cap manera que sigui la més fàcil. Cal un gran coneixement tècnic i, alhora, una paciència quasi infinita. Una de les claus és, evidentment, ser al lloc adient en el moment precís. I grans dosis de sort, per que la metereologia és també un factor determinant de l’èxit o el fracàs.

En aquest sentit, en Jack Brauer encara hi afegeix un altre dificultat: s’ha especialitzat en fotografia de paisatges d’alta muntanya, amb les exigències físiques i, en ocasions, el risc que comporta accedir-hi.

Podeu gaudir de la seva feina a les galeries de la seva web.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.