avatar

“La Santa Cena” de Victòria Campillo

“La Santa Cena”, Victòria Campillo

L’espai Ego Gallery acull el darrer projecte fotogràfic de Victòria Campillo, titulat “La Santa Cena”. Aquest treball està inspirat en els seus records infantils, quan hi havia un Sant Sopar penjat al menjador de casa seva, quadre que era pressent en el menjador de moltes famílies.

Barrejant moda, religió, menjar i art, aquest projecte assenyala l’art como una nova religió i als artistes com els seus apòstols. Els 40 artistes representats en la serie s’associen a les seves pròpies obres mitjançant el menjar, en una erudita picada d’ullet habitual a les obres de Victòria Campillo.

El Sant Sopar, que ha estat motiu d’inspiració de molts artistes passats i presents: Leonardo Da Vinci; Andrés Serrano; Andy Warhol; etc, cobra nova vida en aquesta reencarnació inteligent que, a la manera d’un anunci publicitari, obliga a l’espectador a cercar a la seva memoria el que sap d’art o inclús d’Història Sagrada.

L’exposició es pot visitar fins al proper 5 de març a la galeria Ego Gallery, C/ Enric Granados 9, 08007 Barcelona (veure mapa)

Llegit a Barcelona Photobloggers

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.