avatar

Les fotografies de “The Library of Congress”

Commons es un interessant projecte promogut per la Biblioteca del Congres de Estats Units i Flickr. Hi trobarem 3000 fotografies històriques, que es només una petita mostra de les més de 14 mil.lions d’imatges que tenen, aquestes estan lliures de drets d’autor i per tant son de domini públic. Els usuaris també poden afegir etiquetes aportant informació a les fotografies.

De moment hi han dues col·leccions: una en blanc i negre dels anys 10 i una altra en color dels 30 i 40 a una resolució de 1024 píxels. També us posem el vincle al arxiu original de la colecció Bain (b/n) i l’arxiu de l’Agencia de Seguritat Agraria de l’Oficina d’Informació de Guerra (color). És una visita absolutament recomanable i per passar-si una bona estona.

panchovilla.jpg

Una curiosa imatge de la col.lecció Bain amb en Pancho Villa com a protagonista.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.