avatar

Presentada la successora de la A100: Sony A200

Sony A200Ja és oficial. La A100 serà substituïda ben aviat per una nova càmera: la A200. Aquest nou model no planteja grans canvis tecnològics amb respecte a l’anterior però, segons la marca, sí aporta algunes millores. Sony han triat un sensor APS-C CCD, en comptes de CMOS, de 10 Mpx i, segons declaren, han millorat la estabilització de la imatge, la velocitat de l’autofocus i el sistema DRO (optimització del rang dinàmic). Incorpora també una pantalla LCD de 2,7″. Com podeu observar, el disseny es força semblant al de la seva germana gran, la A700.

La Sony A200 es posarà a la venda en febrer per uns $700 amb un zoom 18-70mm. També es presentarà un kit amb un objectiu 75-300mm addicional per uns $200 més.

Més detalls a dpreview.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.