avatar

Atenció! Fotografia xinesa a La Virreina

CANG Xin, Wedding White - Identity Exchange Series 2003

Zhú Yi“, que en xinés mandarí significa “Atenció”, es la exposició que es pot visitar a l’espai 2 del Palau de la Virreina del 21 de febrer al 25 de maig. La mostra reuneix 31 fotògrafs xinesos, tots nascuts després de l’any 1960, amb una sel·lecció d’obres realitzades des de 1994 fins ara.

L’exposició vol cridar l’atenció del mon occidental sobre la memòria cultural de la Xina, la identitat pròpia i col·lectiva, el consumisme frenètic i la degradació de l’entorn natural davant dels interessos comercials i el desenvolupament econòmic.

És doncs una oportunitat per conèixer la feina de 31 fotògrafs contemporanis d’un país que, en molts sentits, és un misteri.

Zhú Yi“, del 21 de febrer al 25 de maig de 200

Palau de la Virreina (veure mapa)
La Rambla 99
Barcelona

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.