avatar

Canon: el desafiament

El Desafiament de CanonEstàs preparat? Així presenta Canon el seu concurs de fotografia per afeccionats a la fotografia (queden expressament exclosos els professionals) a nivell nacional i internacional.

El concurs es divideix en quatre categories: retrat, paisatge, esports i macro. El premi és ben diferent al d’altres concursos similars: a més dels habituals premis en equips i material fotogràfic de la marca, els guanyadors de cada categoria formaran part d’una missió fotogràfica amb un fotògraf famós durant la segona meitat de 2008. Val a dir que per optar a la “segona part” del premi s’ha de competir a nivell internacional. Si ens limitem a l’àmbit nacional, només es pot optar a la “primera part”, es a dir, el material.

Be, tal com diu Canon, esteu preparats? Doncs podeu començar visitant la web on trobareu informació detallada sobre el concurs.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.