avatar

Com fotografiar 120 pardals d’un sol tret

120 càmeres Canon controlades amb 5 portàtils

Si teniu més d’un centenar de càmeres en algun racó, i a més dona la casualitat que son Canon, ja podeu emular la famosa escena de la pel·lícula The Matrix amb Neo esquivant les bales. Fàcil i barato no seria, però possible sí. De proporcionar les eines, càmeres a banda, s’ocupa BreezeSystems. Concretament, disposen de un software anomenat DSLR Remote Pro Multi-Camera, que permet controlar fins a 25 càmeres Canon des d’un únic ordinador.

Bé, potser no disposeu de 120 càmeres Canon. De fet, possiblement no en teniu ni 25. Però no seria tan dificil arreplegar 4 càmeres d’amic voluntariosos i fer algun experiment amb la versió de prova del programa.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.