avatar

Dues càmeres molt curioses

Fa uns dies us parlàvem de dos monstres, càmeres que tenien molt de tot, una per velocitat i l’altra per megapixels. Les dues d’avui son tot al contrari, poca cosa menys i no podríem ni parlar de càmeres. Son gairebé dues curiositats, però no per això deixen de ser gairebé prodigis d’aquesta carrera tecnològica a la que ens anem acostumant. I no van de broma.

flying_stick.jpgLa primera es la Flying Camera Stick, i si us agrada fer fotos des de punts de vista elevats o teniu ganes de fer coses diferents o de jugar com els nens i de pas provar si surt alguna cosa, aquesta es la vostra millor opció. Una càmera que està ficada dins d’un pal amb unes aspes al final, tan senzill com això. Només hem de fer-la girar i ella sola farà fotos a intervals fixats. No n’hem trobat gaire mes informació, però segur que per passar bones estones a de servir i qui sap, potser fins i tot fa bones fotos.

eazzzy.jpgL’altra es una càmera USB, suposem que es diu Eazzzy-!, te una lent, un botó per disparar i un connector USB, perquè volem més. En certa manera es com les analògiques, ja que no veurem el resultat fins que les passem a l’ordinador, doncs no te ni visor ni pantalla LCD, això si, no necessitarem cables. Tampoc en sabem gaire, ni tan sols quina memòria te, però aquesta si que podem dir que es de butxaca.

Ja sabeu, dues mes per la col·lecció i amb la avantatge de que tampoc haurem d’estalviar gaire aquest cop.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.