avatar

Photoree, un lloc que aprèn dels teus gustos

Ells mateixos diuen que Photoree es a les imatges com Last.fm a la música o StumbleUpon a les webs, per tant els que coneguin Stumble ja sabran de que va.

photoree2.jpg

Només s’ha d’anar puntuant les imatges que us agradin (m’agrada/no m’agrada) i el sistema aprendrà de les vostres preferències. Les imatges que selecciona son certament fantàstiques i les obté, de moment, de Flickr, i a cadascuna hi ha un vincle a l’original i a l’autor.

Cada foto que puntuis positivament, s’afegirà a la teva col·lecció de favorits. Podràs triar el grau de privacitat que vulguis, o sigui, que els teus favorits els pugui veure tothom, els teus contactes, etc i quan hagis puntuat 100 fotos, el sistema et mostrarà unes estadístiques sobre els usuaris que son mes afins als teus gustos, la llista de fotògrafs que has votat, etc.

Un lloc recomanable per als qui volen veure el treball d’altres (per inspiració o el que sigui) amb la garantia de que hi trobaràs només el que hi busques.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Photoree, un lloc que aprèn dels teus gustos”

  1. ara mateix miro que tal esta el tema! ja que soc usuari de last.fm i magrada molt aquest rotllo…jejeje