avatar

Un segle de vanitats

Jean Harlow, per George Hurrel (1934)La revista Vanity Fair ha preparat una exposició per la National Portrait Gallery de Londres amb una sel·lecció del millors 150 retrats de personatges famosos, al llarg d’un segle de vida de la publicació. L’exposició Vanity Fair Portraits-Photographs 1913-2008 es podrà visitar fins al 26 de Maig

A banda d’aquesta exposició, la revista ha estrenat dues galeries de visita imprescindible de la seva fotógrafa estrella, Annie Leibovitz, que cada any retrata als artistes més famosos de Hollywood. La primera galería recull 15 portades triples realitzades des de 1995, en les que apareixen estrelles com Tom Hanks, Tom Cruise, Harrison Ford, Jack Nicholson, Brad Pitt, Edward Norton, Jude Law, Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Hugh Grant, Dennis Quaid, Ewan McGregor, Matt Damon, Ben Stiller, Owen Wilson, Chris Rock, Jack Black, Nicole Kidman, Catherine Deneuve, Meryl Streep, Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Kate Winslet, Vanessa Redgrave, Chloë Sevigny, Sophia Loren, española Penélope Cruz i d’altres.

La segona galeria es un especial sobre Hollywood titulat Killers Kill, Dead Men Die.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.