avatar

Concurs Kodak i La Fotografia

20080320_concurso_kodak.jpgSi ets dels que encara utilitza càmera analògica i pel·licula encara tens una esperança, Kodak i La Fotografía han organitzat un concurs a la teva mida. Conviden a tots els que continuen treballant amb càmera analògica a participar en el concurs bimensual “El teu millor positivat”, organitzat per Kodak i La Fotografía amb l’objectiu de premiar, fomentar i difondre el treball de professionals i afeccionats que utilitzen pel·licules fotogràfiques en B & N, o també en color, i que desitgin conservar el seu encant.

Hi podran participar totes les persones que ho desitgin, per això tindran que enviar un màxim de dues imatges en paper, la mida total no pot ser de mes de 20×30 cm sense muntar sobre cap suport. A la part del darrera s’ha d’indicar el títol de l’obra, nom de l’autor, adreça, telèfon i e-mail. La temàtica es lliure.

Aquest concurs consta de 5 convocatòries, les dates límit de recepció seran les següents:

1ª- Del 1 al 20 de maig.
2ª- Del 1 al 20 de juliol.
3ª- Del 1 al 20 de setembre.
4ª- Del 1 al 20 de novembre.
5ª- Del 1 al 20 de gener.

L’enviament es farà a la següent adreça: LA FOTOGRAFÍA, C/ París, 150, Etrsol 1ª, 08036, Barcelona. Les imatges seran publicades en el proper numero de la revista publicada desprès del tancament de la convocatòria.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.