avatar

Foodscapes, de Carl Warner

carl-warner.jpg

En Carl Warner es un fotògraf anglès que a la manera d’Arcimboldo recreava escenes de lo mes variat. Des de paisatges de la Toscana a mars embravits, calorosos paisatges caribenys i gelades escenes alpines. Tots els botiguers del barri el coneixien, era un comprador compulsiu de bròquils i pastanagues, de fruites, de pans i de pastes de colors. En va fer tants, tant variats i bonics que al final, una cadena de supermercats anglesa va comprar les imatges per a una campanya publicitària, ser tenaç i conseqüent a voltes té premi.

Les fotografies de “Foodscapes” les trobareu al segon quadrat carabassa, fotographics. Nous perdeu també Still Live Scapes.

Diuen també que ell en vol fer-ne un llibre, en pro d’una alimentació saludable.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.