avatar

Pep Ventosa

pevent.jpg

Avui recomanem una visita a la pàgina d’aquest català fincat a California. En Pep Ventosa explora la vella tècnica de sobreposar imatges preses des d’un mateix lloc, però sense que el preocupin les unions d’aquestes, tot al contrari, en potencia els efectes i així explora noves formes. El resultat es realment impactant i novedós i l’efecte resulta en algunes tenir un cert punt cubista. Comenta que utilitza entre 10 i 100 fotografies per aconseguir cadascuna de les imatges finals.

Encara que sigui aquesta la seva principal línia de treball, val la pena visitar també la galeria The Collective Snapshot, que son moltes imatges del mateix lloc, amb diferents punts de vista i posades l’una sobre l’altra, un resultat molt interessant.

Val la pena una visita a la seva web.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Pep Ventosa”

  1. Clarament influït per David Hockney.