avatar

“Boogie”, fotografia a peu de carrer

De la serie 'Drugs', Boogie

“Boogie” és el nom artístic de un fotograf nascut a Belgrad i resident en el cor de Brooklyn, NY. Ensinistrat en la fotografia cos a cos durant la guerra civil al seu país, que va documentar gràficament, la seva fotografia és del tipus que ens treu la vena dels ulls. “Boogie” ens enfronta a la vida de carrer, de uns carrers marginals on regna la llei del més fort o del millor armat, on campen les bandes i es comercia amb tota mena de drogues. Però també ens explica histories de cada dia, d’agafar el metro, anar a treballar i seguir la marea. Son, en definitiva, mostres de algunes de les moltes cares de la realitat, escenes de mediocritat, surrealistes, tendres, horroroses… Com la vida mateixa, sense embuts, llums d’estudi ni artificis. Com la realitat, en blanc i negre profund.

La feina de “Boogie” ve avalada per clients com Nike, Lee Jeans, The New York Times i d’altres publicacions de primera línia.

Us recomanem doncs una visita a la seva web i un recorregut amb la mirada ben atenta per les seves galeries. No quedareu indiferents.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.