avatar

Exposició de H. Cartier-Bresson a Tarragona

Fins a l’11 de maig al Centre Social i Cultural Tarragona de La Caixa es pot veure una exposició de Henry Cartier-Bresson

Per a Henri Cartier-Bresson, fotografiar és «posar el cap, l’ull i el cor en el mateix punt de mira» i, en una fracció de segon, captar la bellesa de la forma i l’emoció que el tema desprèn. Així va aconseguir captar imatges com les que veurem en aquesta exposició, una retrospectiva del seu treball al llarg dels anys trenta, quaranta, cinquanta i seixanta del segle XX.

Es tracta d’un viatge pels seus viatges, un recorregut per la seva manera de mirar i emocionar-se davant la imperfecta bellesa del món. Observarem la seva trajectòria, tan extensa que podríem considerar el seu treball com un reportatge ininterromput del segle XX, un document visual de la realitat, supeditat a la seva extraordinària mirada artística.

Horari:
De dilluns a divendres, de 10.30 a 13.30 i de 17.00 a 21.00 h
Dissabtes i festius, de 11.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 h

Adreça:
Centre Social i Cultural Tarragona de La Caixa C/ Cristòfol Colom, 2, Tarragona

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Exposició de H. Cartier-Bresson a Tarragona”

  1. Per fí una de bona pels meus dominis!!!. No hi faltaré. Gràcies per informar-ne.

  2. També era dels meus somnis, i al final “només” ha estat “molt bé”. També hi havia la d’en Chema Madoz, als Tinglados, en un estil molt diferent, però que tampoc es desmereixia!