avatar

Howard Schatz, fotògraf

\Les obres de Howard Schatz s’exhibeixen en museus i galeries de fotografia de tot el mon i ocupen un lloc destacat moltes col·leccions privades. Ha fet treballs per clients de la talla de Ralph Lauren RLX, Escada, Sergio Tacchini, Nike, Reebok, Wolford, Etienne Aigner, Sony, Adidas, Finlandia Vodka, MGM Grand Hotel, Virgin Records, y Mercedes-Benz. Però el que resulta particularment impressionant és la destresa amb la que es mou en qualsevol terreny fotogràfic, sent capaç sempre de marcar una visió personal que defuig convencionalismes i estereotips.

Schatz també és un reputat retratista i, en particular, un dels favorits de les estrelles de la pantalla -veureu mostres d’això a la galeria “Portrait“-.

Us recomanem una visita a les seves extenses galeries. No quedareu indiferents, especialment després de veure les fotografies de “Beauty” o “Divers American Tribe“.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.