avatar

Lightroom 2.0 beta, ja el podem tenir

Els de Adobe confien en el seu producte i no han deixat de actualitzar-lo des de la seva sortida al mercat. Ara ens presenten la primera beta pública del Lightroom 2.0. Hi han moltes millores respecte a la versió actual, però els principals punts forts son el suport per a 64 bits en Mac i Windows Vista, amb la conseqüent millora de rendiment gràcies a la optimització de l’ús de la memòria, la integració amb el PSCS3 que permet obrir les imatges com a objectes intel·ligents, pot fer panoràmiques i HDR, permet també treballar amb varis arxius com a copies virtuals al PS com a capes independents d’un mateix document, una eina d’edició selectiva que actua sobre el mateix RAW, millores en el sistema de catalogació, suport per a varis monitors, etc

Podeu baixar-vos aquesta beta de Adobe Labs i estarà operativa fins a un mes, però si teniu el numero de serie de la vostra versió actual podreu beneficiar-vos fins el 31 d’agost.

Podeu baixar-la tranquil·lament i instal.lar-la, funciona apart de la versió que tingueu i no afecta que hi tingueu les dues.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.