avatar

Michael Kenna: paisatges essencials

Michael Kenna, fotògraf de paisatgesTot sovint penso en el meu treball com un haiku visual. És un intent d’evocar i suggerir mitjançant els menys elements possibles més que de descriure amb gran detall… Potser el més intrigant de tot és la possibilitat de fotografiar el que l’ull humà no pot veure – el temps acumulat.

Amb aquestes paraules descriu Michael Kenna la seva visió personal. Reconegut com un dels més notables fotògrafs de paisatges de la seva generació, Kenna explora i mostra els efectes de la civilització humana en el mon natural.

Les fotografies de Kenna, quadrades, en blanc i negre, son d’un minimalisme embadalidor, impregnades per l’atmosfera fantasmagòrica, gairebé onírica, que sovint aconsegueix amb temps de exposició molt llargs i amb un equilibri visual de una delicadesa única.

Us recomanem, doncs, una atenta visita a la seva web

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Michael Kenna: paisatges essencials”

  1. Casualitats de la vida!!!??? no n´havia sentit parlar mai de haikús, i just ahir vair anar a un certàmen on se´n recitàven. El primer que vaig pensar es que aquests petits poemes erem com fotografies.Avui obro la pàgina i em trobo això.