avatar

Premis Pulitzer de fotografia 2008

Mort del reporter japonés Kenji Nagai, de Adrees Latif i 'Recordam' de Preston GannawayUn dels premis més importants del món del fotoperiodisme és, sense lloc a dubtes, el Pulitzer de fotografia. En aquesta edició, la 92, els premiats han estat Adrees Latif, de l’agencia Reuters, i Preston Gannaway, del diari Concord Monitor de New Hampshire.

Latif ha guanyat en la categoria de fotografia de premsa amb la dramàtica imatge del fotoperiodista japonés Kenji Nagai, estès al carrer i mortalment ferit durant una protesta en Myanmar.

Gannaway ha guanyat en la categoria de reportatge gràfic amb “Recordam”, un reportatge fotogràfic que mostra els darrers moments de la Carolynne St. Pierre, malalta terminal de càncer, i l’efecte que això té sobre la seva família.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.