avatar

Photoshop Top Secret, demà es el gran dia

Demà posen a la venda la segona edició de Photoshop Top Secret [en] , uns DVDs que pel que sembla no trigaran a fer-nos mes savis i coneixedors d’aquest programa que ja ningú dubta que es l’estandar d’edició d’imatges.

Encara no n’hem vist cap d’aquests DVDs, i apart de la qüestió del marketing, que aquests americans s’ho tenen molt ben après, la cosa no deu estar gens malament, doncs sembla que hi han mes de 3000 persones en llista d’espera. Si algú els pot veure que en faci cinc cèntims, li agrairem.

Si en voleu saber un xic més, aquí en teniu aquest trailer [Youtube]

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Photoshop Top Secret, demà es el gran dia”

  1. Be, jo tinc els cuatre primers i he de dir que em van decebre.
    Creia que realment es tractaria de grans secrets, però no son mes que petites juguesques.
    Moltes de les lliçons no passarien per un filtre de cualitat professional.

    Fins aviat.