avatar

24 polsades donen per més

Monitor Nec de 24\Segons un estudi recent de la Universitat de Utah, fet amb la col·laboració de Nec, passar d’utilitzar una pantalla de 18″ a una de 24″ panoràmica redueix el temps necessari per acabar una tasca de 8h a 5h30′. Això, al final de l’any, es traduiria en un estalvi de 76 dies. L’estudi revela que els monitors panoràmics de gran tamany o les configuracions de doble pantalla son recomanables en qualsevol situació en la que sigui necessari mantenir oberts múltiples documents.

Segons l’estudi, una única de pantalla panoràmica de gran tamany és el millor per tasques d’edició, mentre que les configuracions de doble pantalla son idònies per fer servir fulls de càlcul. En general, un increment de la superfície de pantalla millora la productivitat. Podeu trobar un resum de l’estudi de la Universitat de Utah en aquesta web.

Des del punt de vista de l’edició d’imatges, els avantatges de disposar de una gran superfície de pantalla son evidents. Per exemple, amb dues pantalles podem destinar una a la visualització de la fotografia i en l’altre podríem tenir totes les paletes d’eines del Photoshop a la vista. O aprofitar alguna de les novetats del proper Lightroom v2.0, que permet mostrar permanentment la llibreria de fotos a una segona pantalla, destinant la primera al processat de la imatge.

Ja ho sabeu, doncs: la propera pantalla, de 24″!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.