avatar

CK Photography

Inspire, fotografia estenopeica de Chris Keeney

CK Photography es la web d’un fotògraf professional, en Chris Keeney, de San Diego. Chris és també dissenyador gràfic i cineasta.

El que fa singular a aquest fotògraf és la seva afició a experimentar, inclús a inventar i construir les seves pròpies càmeres. Keeney és un apassionat de la fotografia amb càmeres estenopèiques i del bricolatge fotogràfic. Li agrada jugar amb càmeres Holga i Diana, amb pinholes (estenopèiques) fetes amb llaunes de pernil cuit, de cafè o capses de cigars, entre d’altres creacions.

Donat que fa poc es va celebrar el Dia Mundial de la Càmera Estenopeica, us recomanem una visita a la seves galeries de càmeres i de fotografies estenopeiques. A més, si teniu interès en aprofundir en aquesta tècnica fotogràfica, en Keeny ha recopilat un munt d’informació sobre el tema.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.