avatar

Convocatòria de beques GrisArt

Beques GrisArt

GrisArt-Escola Superior de Fotografia convoca la primera edició de les Beques GrisArt 2008 per a la formació fotogràfica de nivell superior i professional. Es presenten tres beques destinades a joves de qualsevol nacionalitat i amb valors i inquietuds fotogràfiques acreditades, dotades amb cursos professionals de GrisArt, el valor de les quals ascendeix en conjunt a més de 11.500 euros.

Els cursos que conformen les Beques GrisArt integren continguts tècnics, conceptuals i de reflexió; i constitueixen la millor eina per obtenir els coneixements que permeten obrir-se camí en l’àmbit fotogràfic professional contemporani. El termini de presentació de sol·licituds és fins al dilluns 23 de juny de 2008.

Les bases completes i formulari de sol·licitud les trobareu a www.grisart.com.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.