avatar

Exposició: FISH & FOTO

FISH & FOTOEl 8 de juny es el Dia Mundial dels Oceans. Veient l’estat deplorable dels nostres mars degut a la sobreexplotació, la manca d’aplicació de les lleis existents i la mala informació en general, volia fer ressò d’aquesta exposició col.lectiva en recolzament a OCEANA.ORG

En aquesta exposició participen els següents fotògrafs: Mariano Zuzunaga, Manel Armengol, Myriam Negre, Manolo Serra, Paula Ospina, César Ordóñez, Carles Roig, Monica Roselló, Jordi Guillumet, Darius Koehli, hristian Maury, Anka Manshusen, Manel Esclusa, Manolo Laguillo, Luiz Simoes, Txema Salvans, Miguel Trillo, Chema Madoz, Toni Catany, Jordi Oliver, Anna Oswaldo Cruz, José Ribas, Carlos Pérez Siquier i Consuelo Bautista. L’exposició ha estat comisiariada per Darius Koehli.

També tindrà lloc la projecció del curtmetratge “El Cerco” de Ricardo Íscar i Nacho Martín. Els beneficis de l’esdeveniment seran destinats a l’ONG . Podeu visitar el seu blog aquí

Lloc:Galeria H2O C/Verdi, 152 BARCELONA. Telf.:(34) 934 151 801
Data: Del 6 al 8 de juny del 2008.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.