avatar

Exposicions a Tarragona

Us presentem un breu llistat de les exposicions de fotografia que hi han a la ciutat de Tarragona en aquests moments.

  • “Altres mirades, altres horitzons”. Exposició d’imatges que reflecteixen llum, ombres, colors, horitzons i mirades. Un viatge pels cinc sentits del fotògraf i periodista Jordi Llorens Estapé que recorre el mon amb la seva càmera de fotos. Lloc: Vestíbul de l’Auditori de la Caixa de Tarragona. C/Pere Martell, 2. Fins al 12 de Juny.
  • “Construcciones de figura”. Exposició fotogràfica col·lectiva amb obres de Òria Romaní, Iñigo Lahera, Sergi Hernández, Carol Costa i Irene Coelho. Lloc: Antic Ajuntament de Tarragona. Del projecte SCAN. Del 17 d’abril al 20 de maig.
  • “Melting Point”. Exposició fotogràfica de Stéphane Couturier. A la seva obra veiem una fusió de realitats diverses que converteixen l’objecte artístic en una proposta alternativa a la realitat subjectiva de cada espectador. Lloc: Tinglado 2 del Moll de la Costa del Port de Tarragona. Del projecte SCAN.
  • “Daughters”. Exposició de Margaret M. de Lange. Lloc: Fundació Forum per la fotografia. Casa Canals. C/Granada, 18. Del 16 d’abril al 8 de juny.
  • “Tàrraco. Mirada actual”. Una exposició on set fotògrafs de renom internacional reinterpreten el llegat històric de Tarragona. Lloc: Sala d’exposicions Caixa de Tarragona. C/Higini Anglès, 5. Fins el 25 de maig.
  • “Chema Madoz 2000-2005″. Exposició fotogràfica. Lloc: Tinglado 1 del Moll de la Costa del Port de Tarragona. Del projecte SCAN. Fins al 30 de juny

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Exposicions a Tarragona”

  1. La d’en Chema Madoz és molt recomanable, la vaig veure a Barcelona y es un plaer veure el seu concepte de fotografia en un format generosament gran.

  2. Us recomano ASHIMOTO de Cesar Ordoñez, al Espai Pep Escoda (carrer Comte 8)

    http://ashimoto08.blogspot.com