avatar

Festival PHOTOESPAÑA 08

Festival Photoespaña 2008A Madrid cada any te lloc el Festival Photoespaña, que en aquesta edició acollirà entre el 4 de juny i el 27 de juliol 69 exposicions, 32 en la Secció Oficial i 37 en el Festival Off, amb obres de 230 artistes i creadors de 35 nacionalitats.

El concepte “lloc” és el fil conductor de la proposta artística d’aquesta edició, que formarà part de la Secció Oficial del Festival, comissariada per Sérgio Mah.

El Festival presentarà els treballs més significatius d’autors contemporanis com Javier Vallhonrat, Thomas Demand, Roni Horn i Florian Maier-Aichen, així com de mestres de la fotografia com W. Eugene Smith, Bill Brandt i Robert Smithson entre d’altres.

Més informació a www.phedigital.com

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.