avatar

Flors: el concurs de maig!

Writers! de Magnum photosS’acosta la data de termini per enviar les vostres fotografies al primer concurs mensual d’espaifotografic. El maig es el mes de les flors, la primavera, les alteracions sanguínies i realment la participació a estat molt positiva: fins ara s’han presentat 30 fotografies.

Recordem a tothom que encara hi vulgui participar, que aquest proper dissabte dia 24 s’acaba el termini per penjar les fotos a l’apartat del concurs. Al mateix fil hi trobareu les bases.

El diumenge es muntara una galeria-show per poder visionar totes les imatges presentades i a partir d’aquest moment, tots els que han participat podran començar a puntuar les fotos preferides tot responent al fil de la mateixa galeria.

El premi del concurs del mes de maig és un exemplar del llibre Writers de Magnum Photos que serà enviat ben aviat al guanyador, qui a més haurà de triar el tema per al proper concurs de juny.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.